Зміст статті Show
Чи знали ви, що в США щороку 9 серпня відзначають #NationalRicePuddingDay?
Любіть його чи ненавидьте, ририсовий пудингтримав свій власний національний день 9 серпня.
НаНаціональний день ририсового пудингуе можливість для фанатиків рисового пудингу відсвяткувати цей смачний десерт.
Популярний на кухнях тисяч людей по всьому світу, рисовий пудинг став улюбленим післяобіднім солодким частуванням.
З роками він навіть знайшов свій шлях у релігійній та літературній культурі, з’являючись у віршах, романах та релігійних оповіданнях.
Але незалежно від того, чому ви любите (чи не любите!) цю страву, Національний день рисового пудингу – це ваш шанс познайомитися з нею ближче.
Чому б не використати цей щорічний день, щоб познайомити друзів з улюбленим пудингом або насолодитися ним наодинці?
Історія Національного дня рисового пудингу
Історики розходяться в думках щодо того, де саме з’явився рисовий пудинг – в Китаї чи Індії.
Обидві країни цінують рис як основний продукт харчування, тож легко зрозуміти, де саме міг бути винайдений рисовий пудинг.
У перші дні його називали не пудингом, а рисовою "кашею" або "поттетом". Оригінальний рецепт майже ідентичний тому, що використовується сьогодні для ідеального рисового пудингу з вершками.
Рис змішують з водою, молоком або вершками, а потім нагрівають – кип’ятять або запікають – і отримують рисовий пудинг.
Вважається, що люди епохи Тюдорів також полюбляли рисовий пудинг і вважали, що він допомагає при проблемах з травленням. До 1800-х років вважалося, що рисовий пудинг має лікувальні властивості.
Протягом століть він став настільки популярною стравою, що майже в кожній країні його готували.
Такі відомі автори, як Чарльз Діккенс та Джейн Остін, навіть згадували про нього у своїх найвідоміших романах.
У світі поезії особливе місце рисовому пудингу відвів автор Вінні-Пуха А. А. Мілн, який написав вірш під назвою "Рисовий пудинг". Опублікований у 1924 році, він є одним з найулюбленіших творів письменника.
Як відсвяткувати Національний день рисового пудингу
Влаштуйте вечірку з рисовим пудингом.
Чи знаєте ви інших людей, які так само шалено люблять рисовий пудинг, як і ви? Влаштуйте вечірку рисового пудингу і або продемонструйте свої творчі навички, або запросіть друзів і родину зробити те ж саме.
Якщо ви любите змагатися, ви знаєте, що робити – перетворіть вечірку на змагання!
Поділіться своїми фаворитами в соціальних мережах.
Ви можете поділитися своїми улюбленими рецептами рисового пудингу, власними витворами або чимось іншим, що ви любите в ньому, в сосоціальних мережахstrong>.
Національний день рисового пудингу навіть має власний хештег #NationalRicePuddingDay, щоб допомогти вам знайти інші казкові фотографії рисового пудингу.
Спробуйте приготувати рисовий пудинг по-іншому.
Якщо ви зазвичай дотримуєтеся одного способу вживання рисового пудингу, змініть його на день і спробуйте щось нове!
Ви можете їсти рисовий пудинг на сніданок або прибрати підсолоджувач і приготувати його на гарнір до вечірньої трапези.
Поширені запитання до Національного дня рисового пудингу
Як готується рисовий пудинг?
Рисовий пудинг готують по-різному, залежно від країни та культури. Як правило, його готують шляхом змішування рису з молоком або вершками та додаванням спецій і підсолоджувачів. Суміш вариться, а потім її можна їсти гарячою або залишити остигати.
Які найпопулярніші інгредієнти для рисового пудингу?
Якщо ви шукаєте натхнення для приготування рисового пудингу, є багато інгредієнтів на вибір. Деякі з найпопулярніших включають сухофрукти, горіхи, цукор, мед, корицю, сироп і лимонний сік.
Чи існують традиції приготування рисового пудингу?
У Швеції рисовий пудинг є популярною стравою на Різдво. У пудинг традиційно ховають мигдаль, і вважається, що той, хто його з’їсть, вийде заміж наступного року.
5 цікавих фактів про рисовий пудинг
- Зафіксована найбільша порція рисового пудингу вагою понад 2 000 кг (4 400 фунтів), яку подали в Індії в травні 2015 року.
- Вважається, що останньою стравою Гаутама Будди була миска рисового пудингу, яку приготувала дівчина на ім’я Суджата.
- З середини 1900-х років люди в Північній Америці розширили свої рецепти рисового пудингу. Замість того, щоб черпати натхнення з європейських культур, зараз з’явилося більше рецептів з Азії, Латинської Америки та Близького Сходу.
- Історично склалося так, що в деяких країнах з рисового пудингу випікали пиріг. Цього рецепту досі дотримуються в деяких країнах, особливо на Різдво.
- У Нью-Йорку в 2003 році відкрився ресторан, спеціально присвячений різним видам рисового пудингу.
Рисовий пудинг має багату спадщину та історію в усьому світі, що є достатньою причиною для того, щоб спробувати його!
9 серпня цього року – це ваш шанс відсвяткувати всі чудеса рисового пудингу та людей, які вдосконалювали його протягом століть.
Одна думка на тему “Національний день рисового пудингу | 9 серпня”